UFC

Cormier prozivao Miočića, Stipe odgovorio i zaludio fanove: Idemo jeb*no

Cormier prozivao Miočića, Stipe odgovorio i zaludio fanove: Idemo jeb*no
Foto: Getty Images

STIPE MIOČIĆ 15. kolovoza ove godine će braniti titulu protiv Daniela Cormiera. Bit će to njihova treća borba i spektakularan kraj trilogije jer je trenutni omjer pobjeda između njih dvojice 1:1. 

Treća borba

Treći će se meč održati u održati u Apex kompleksu u Las Vegasu, u kavezu manjih dimenzija nego u ostalim dvoranama dosad.

“Sviđa mi se što ćemo se boriti u Apex dvorani. Ta stara noga će biti odmah ispred mene da je mogu zgrabiti. Ako želite gledati borbu od 25 minuta na nogama, to neće biti to. Nadam se da Stipe ima tenisice za hrvanje jer ga to čeka u tom malom kavezu. Što je tu je, oprosti”, rekao je Cormier prije nekoliko dana pa dodao:

“Tada nisam mogao hrvati zbog problema s leđima. Počeo sam trenirati pet mjeseci nakon operacije, a s Miočićem sam se borio nakon osam. No, sada mogu hrvati”, poručio je Cormier u razgovoru za ESPN i potom prokomentirao informacije da bi se Miočić radije borio u većem kavezu.

Slavi unaprijed

“To ništa neće promijeniti”, rekao je Cormier, podignuo ruku i zaključio: “Sve što ćete vidjeti je – novi UFC-ov dvostruki prvak u teškoj kategoriji, Daniel Cormier.”

Miočić mu je na te riječi odgovorio fotkama s prošlog meča i riječima koje bi u jako slobodnom prijevodu značile: "Oh. Jebeno idemo!". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O-H. LET’S FUCKING GO!!! #SM

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocic)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara