Miočić sve dalje od revanša s Cormierom: "Lesnar će se boriti ako je lova dobra"

Miočić sve dalje od revanša s Cormierom: "Lesnar će se boriti ako je lova dobra"
Foto: Getty Images / Guliver Images

PAUL HEYMAN, menadžer Brocka Lesnara u WWE-u koji je također jedan od likova najveće pro-hrvačke promocije na svijetu, kaže kako nema nikakvih prepreka za borbu za naslov teškaškog prvaka Lesnara u UFC-u.

Ovo su loše vijesti za Stipu Miočića koji i dalje čeka revanš koji zaslužuje. Cormier ga je nokautirao i tako osvojio pojas, a Miočić od tada zahtijeva revanš. Ipak, UFC vjeruje kako bi Lesnar donio više prodaja preko pay-per-view sistema, jer govorimo o kečerskoj zvijezdi koja ima puno fanova u WWE-u, ali i UFC-u jer je već jednom bio teškaški prvak promocije.

“Dok god Daniel Cormier ima muda ući u Oktogon i staviti svoju titulu na kocku protiv Brocka Lesnara, a ponuđeni novac je ono što tražimo, ne vidim ništa što bi spriječilo Brocka da prihvati taj meč", rekao je Heyman u razgovoru za TMZ, a njegove riječi prenosi Fightsite.

Lesnar je nedavno potpisao novi ugovor s WWE-om, postao glavni prvak kompanije zbog bolesti tadašnjeg prvaka Romana Reignsa koji pati od leukemije, pa sada ima obavezu i dalje se pojavljivati na WWE programu.

Borba Lesnara i Cormiera trebala je biti zakazana za veljaču, jer Lesnar još mora odraditi suspenziju zbog dopinga koju je zaradio nakon borbe s Markom Huntom 2016. godine. Lesnar je tada također bio pod ugovorom s WWE-om, tako da i sada ne bi trebalo biti problema u dogovoru ove borbe.

Miočić će se zbog toga izgleda još morati strpjeti, a nada za revanš postoji jedino ako borba Lesnara i Cormiera propadne. Poručio mu je to i Cormier na Twitteru...

DC je već imao jednu obranu titule nakon što je svladao Miočića. Bez problema je pobijedio Derricka Lewisa gušenjem na početku studenog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara