Mirko Filipović spreman za 51. borbu u karijeri: "Moje ime još vrijedi"

Mirko Filipović spreman za 51. borbu u karijeri: "Moje ime još vrijedi"
Foto: Screenshot

MIRKO FILIPOVIĆ spreman je za meč protiv Roquea Martineza u Japanu. Borba je na programu u nedjelju od 11:15 sati, a Cro Cop je meč najavio na pressici. Japanske novinare zanimalo je njegovo stanje nakon ozljede koljena...

''Ne želim govoriti o tome, to je iza mene, ne želim prizivati nesreću. Svi me to pitaju, bojim se da ću slomiti nešto jer moram sto puta ponavljati da sam dobro. Imao sam tešku ozljedu i operaciju, dobro sam se oporavio i to je sve o ozljedi. 

Nakon toga je stiglo pitanje o Martinezu...

"Mlađi je, ali to se neće osjetiti. Gladan je uspjeha, ali i ja sam gladan da ostanem neporažen u Rizinu i to je nešto što ću dokazati, ne može me pobijediti. Zapravo, to ćemo saznati u nedjelju, ali mislim da nije na mojoj razini. Iskusniji sam i ne možete uspoređivati naše karijere. Naravno, on je 12 godina mlađi, ali mislim da to neće raditi razliku što se tiče fizičke spreme", naglasio je Mirko.

Imao je Filipović spreman odgovor i na pitanje o tome što misli o mladim borcima koji ga izazivaju...

''To je dobro i sviđa mi se, znači da još vrijedim i da moje ime još vrijedi. Kao i uvijek, prikazat ću dobru borbu. Želim prikazati dobru borbu, kao i uvijek", poručio je hrvatski borac, ne želeći o odlasku u mirovinu...

"Sljedeća borba će sigurno biti na Staru godinu, a nakon toga ćemo vidjeti kad dođe vrijeme", odgovorio je, uz kratki zaključak da nema planova za 2019. godinu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara