KSW U ARENI

Mirko za Index: "Ovo je velika stvar za Hrvatsku, a Antu volim kao mlađeg brata"

Mirko za Index: "Ovo je velika stvar za Hrvatsku, a Antu volim kao mlađeg brata"
Foto: Index

NAJVEĆI hrvatski borac svih vremena nije propustio KWS-ov spektakl u zagrebačkoj Areni. Poljska organizacija pred hrvatsku publiku dovela je najbolje regionalne i europske borce, a Mirko Filipović bodrio ih je iz prvog reda. Bio je sretan zbog pobjede Ante Delije koji je nokautirao Olija Thompsona i nakon borbe je posebno zahvalio Mirku i njegovom timu koji su ga pripremali za meč.

"Ovaj događaj je velika stvar za Zagreb i promociju Hrvatske. KSW je najbolja europska MMA organizacija i odradili su sjajan event u Areni. Sretan sam zbog Ante, bilo je lijepo čuti njegove riječi nakon pobjede. Volim ga kao mlađeg brata. Nisam profesionalni trener, ne naplaćujem Anti treninge, samo mu pomažem maksimalno koliko mogu kod mene u dvorani. Većinu posla obavlja Stipe Drviš. Ante je sjajan dečko i naš najbolji borac, ima ponude iz Amerike, vidjet ćemo u kojem će smjeru dalje krenuti", rekao nam je Mirko, zadovoljan i prijemom koji su borci iz regije imali večeras u Zagrebu.

"Tako i treba biti, Ilića je bodrila cijela dvorana, žao mi je što je izgubio. To su redom krasni mladi ljudi i sportaši, red je da ih publika podrži", kaže Mirko i dodaje da se u mirovini osjeća dobro.

"Zdravlje je u redu, to je najvažnije. Uspio sam se zaliječiti nakon moždanog udara i to je medicinsko čudo. Sve ima rok trajanja, ja imam 45 godina i za neke stvari više nemam volje. Ponekad se ujutro probudim i, umjesto da odem na trening, samo se okrenem na drugu stranu kreveta."

Delija je nakon meča bio pod dojmom i naletom emocija.

''Ovo je moj san. Hvala vam, ljudi, što se došli. Bili ste mi veliki vjetar u leđima. Nadam se da ste zadovoljni borbom. Zahvaljujem se Cro Cop timu i mom klubu Gladijator. Najviše hvala Mirku, mom velikom prijatelju'', rekao nam je Dubrovčanin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara