MMA poklonici jedva dočekali povratak Cro Copa u pravu konkurenciju

NAKON što je jučer stigla i službena potvrda da ćemo hrvatskog gladijatora Mirka Filipovića ponovno gledati u UFC-ovim kavezima, Cro Cop se javnosti obratio i preko službenog bloga MMA-id.

> The Sun: Cro Copove oči su na Lesnarovom pojasu

Mirko je praktički ponovio ono o čemu smo već pisali, odnosno da se za povratak u oktogon odlučio jer je u UFC-u trenutačno najjača konkurencija kada su u pitanju teškaši na svijetu. Rekao je da u prve tri borbe " to nije bio on", no da sada želi dokazati kako je i dalje sposoban za najviši nivo.

"Teško je sada govoriti o nekim planovima, no želio bih se ove godine boriti još tri puta. Želim kvalitetne suparnike kako bih brzo došao u priliku za naslov. Sada ću se fokusirati na sljedeću borbu, a onda ćemo vidjeti što je sljedeće na meniju", rekao je Cro Cop dodavši da se još jednom zahvaljuje direktora UFC-a Dani Whiteu.

"Gospodine White želio bih vam se zahvaliti za vaš interes i pozivnicu da se vratim natrag u UFC. Dužan sam vam mnogo još od prošlog ugovora i sada ću se iskupiti."

Na koncu se Cro Cop zahvalio svima na podršci sa znakovitom porukom...

"Hvala svima što me podržavati - vraćam se na scenu."

Forumi proključali zbog Mirkovog povratka

Nakon što je objavljena vijest da se Filipović vraća u UFC, svjetski internetski MMA forumi doslovce su proključali, što samo znači da ljudi nisu zaboravili hrvatskog gladijatora, ali i da su željno iščekivali povratak Cro Copa u pravu konkurenciju.

"Rat Mirko.", "Čovjek se hoće vratiti na najviši nivo, svaka čast", "Odlično za Cro Copa", "Sjajne vijesti"...samo su neke od poruka podrške hrvatskom borcu.

Tekst i foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara