Modrić: Moji favoriti na SP-u su Engleska, Španjolska, Argentina i Brazil

Tekst: M.Pa
Foto: Flickr.com

LUKA MODRIĆ će, nažalost, imati slobodan mjesec lipanj za razliku od deset igrača Tottenhama koji sa svojim reprezentacijama nastupaju na Svjetskom prvenstvu. Modrić je najavio da pozorno pratiti sve što se događa na jugu Afrike.

Ledley King, Michael Dawson, Aaron Lennon, Peter Crouch i Jermain Defoe su u engleskoj reprezentaciji (u Capellovom sastavu najviše je igrača iz Spursa), Sebastien Bassong i Benoit Assou-Ekotto igrat će za Kamerun, Wilson Palacios nosit će dres Hondurasa, dok će Heurelho Gomes biti rezerva vrataru Brazila Juliju Cesaru.

"Ledley, Daws, Azza, Crouchy i JD su razlog zbog kojih bi volio da Engleska što dalje dogura na Svjetskom prvenstvu. Ista stvar je s Wilsonom, Gomesom, Giom, Sebom i Benoitom. Svima im želim da što bolje prođu", rekao je Modrić za službenu stranicu Spursa.

Modrić nije htio prognozirati tko će osvojiti SP, no otkrio je tko su mu favoriti.

"Mislim da Engleska ima dobre šanse. Imaju kvalitetnu momčad, no teško je nešto više prognozirati. Engleska je jedan od favorita uz Španjolsku, možda Argentinu i Brazil. Četiri ili pet momčadi imaju šansu osvojiti naslov prvaka", rekao je Modrić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara