Mou je među prvima ukazao na čudesnog Balea: No, s njim bi otišao i Modrić

Foto: AFP

DO DETALJA se danas u europskim tiskovinama seciraju Tottenham i Real Madrid. I dok se mnogi klanjaju Luki Modriću (Marca piše da je pokretač Tottenhama čija je zadnji pas iznimno opasan), dosta se govori i o Garethu Baleu, igraču s lijevog krila Spursa, kojega mnogi vide upravo u Realu.

To se na ljeto, tvrdi trener španjolske momčadi Jose Mourinho, neće dogoditi.

"Na lijevoj strani imamo Cristiana Ronalda, a iza njega Marcela. Gareth Bale košta mnogo, a za takav novac tražite igrača kojim biste pojačali problematičan dio momčadi", kaže Portugalac koji je oko na velškog nogometaša još odavno bacio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Bio sam među prvima koji su govorili da će postati čudesan igrač. To sam govorio dok je poznat bio samo u Engleskoj i dok ga na europskoj karti nogometaša nije bilo. Dakle, znam o kako je dobrom igraču riječ. Još je mlad i može napredovati pa ne sumnjam da će postati jedan od najboljih."

Sviđao se Bale Mourinhu ili ne, ako je suditi prema izjavi menadžera Spursa Harryja Redknappa, to niti nije važno, budući da ga klub s White Hart Lanea niti ne namjerava prodati.

"Kada je Manchester United prodavao Cristiana Ronalda u pitanju je bila ponuda od 90-ak milijuna eura. Mislim da bi, kada je posao oko Balea u pitanju, iznos morao biti tu negdje ukoliko bismo ga željeli prodati. No, kako ga onda nadomjestiti? Vrlo teško. I zato ga ne prodajemo, mi smo na putu jačanja kluba", kaže Rednkapp.

"Gradite li klub ne možete prodati Balea jer bi onda i Luka Modrić želio otići. A, potom i još neki", dodaje Redknapp koji je to doživio dok je sjedio na klupi West Hama.

"Pustili smo Rija Ferdinanda, potom Franka Lamparda, a ostali su slijedili primjer. Malo možete napraviti u situaciji kada igrač želi otići, ali mislim da Bale to još uvijek ne želi. Mlad je, još je dječak, bit će vremena i za transfere."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara