Mourinho: Blago Wengeru i Benitezu - šest godina nisu ništa osvojili i nitko ih ne smjenjuje

Mourinho: Blago Wengeru i Benitezu - šest godina nisu ništa osvojili i nitko ih ne smjenjuje

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

DOK se Interovi igrači pripremaju za ogled osmog kola talijanskog nogometnog prvenstva za subotnji gostujući ogled s Genoom, njihov trener Jose Mourinho dao je izjavu za klupsku televiziju.

Prema pisanju talijanskih medija Mourinha su na Apeninima označili riječju 'bauscia', koja u milanskom dijalektu označava arogantnu, glasnu osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da li sam ja 'bauscia'? Da, poznato mi je što to znači. Siguran sam da svi navijači znaju da dajem sve od sebe za klub u kojem radim. A što se tiče mojeg stila, ne mogu drugačije, takav sam kakav sam" rekao je Mourinho.

Zanimljiv je bio i odgovor portugalskog statega na pitanje o njegovoj budućnosti u Interu. U svom karakterističnom stilu Mourinho se pritom očešao o imena uglednih trenera otočkih velikana Liverpoola i Arsenala, Rafe Beniteza i Arsenea Wengera, pritom pogrešno predočivši statističke podatke.

"Wenger je trener Arsenala već 15 godina ali nije osvojio niti Carling Cup već šest godina. Rafa Benitez nije osvojio prvenstveni naslov u šest godina na klupi, ali je i dalje trener Liverpoola. U Italiji je mentalitet drugačiji. Da bih ostao ovdje moram nastaviti pobjeđivati i osvajati naslove" dodao je Portugalac, koji je Inter preuzeo u ljeto prošle godine i odveo "nerazzurre" do četvrtog uzastopnog naslova.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara