Na sjeveru se potukli Bad Blue Boysi, 28 privedenih, četiri osobe ozlijeđene

Na sjeveru se potukli Bad Blue Boysi, 28 privedenih, četiri osobe ozlijeđene

DO 22 SATA zagrebačka je policija u svoje prostorije privela 28 osoba. Zabilježene su i dvije tučnjave u kojima su ozlijeđene četiri osobe, doznajemo iz PU zagrebačke.

Prva tučnjava dogodila se na Dolcu gdje je ozlijeđena jedna osoba koja je zbrinuta u KB Sestara Milosrdnica. Druga tučnjava dogodila se na sjevernoj maksimirskoj tribini gdje su se navijači međusobno potukli. U toj tučnjavi ozlijeđene su tri osobe koje su zbrinute u KB Dubrava.

Do 20 sati navijači su oštetili jedan tramvaj, koji je prometovao iz Dubrave (razbijeno mu je staklo).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina osoba je privedena zbog kršenja javnog reda i mira, sedam osoba zbog preprodaje karata, dok je pet osoba privedeno preventivno jer su bile u alkoholiziranom stanju.

Već tijekom poslijepodneva Dinamovi su navijači okupirali Zagreb. U centru grada, te na prilazima stadionu pjevalo se i navijalo, iz automobila iz kojih su se vijorili Dinamovi šalovi, orila se Dinamova himna, a policija je na svakih nekoliko metara promatrala situaciju.

Kada je nešto poslije 18 sati Zvonimirom prošao autobus s Dinamovim igračima, navijači su oduševljeno skandirali. Odlučujuća utakmica za ulazak u Ligu prvaka započela je u 20.30 sati, a završila je porazom Dinama.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara