Nakon ubojstva Nikinog menadžera, Ćiro počeo nositi pištolj!

NOGOMETNA javnost konsternirana je ubojstvom Dine Pokrovca, menadžera Nike Kranjčara te niza ostalih hrvatskih nogometaša. 

Samo dva dana prije ubojstva, Pokrovac je u svom kafiću u zagrebačkoj Sigečici raspravljao s čelnicima Hajduka o rješavanju kadrovske križaljke uoči sljedeće sezone, a vijest o njegovoj smrti svi su nogometni djelatnici primili sa zgražanjem, a posebice oni bliski Hajduku, čiji je Pokrovac bio osvjedočeni prijatelj.

I novi trener Hajduka, Miroslav Ćiro Blažević, šokiran je ubojstvom menadžera koji je u Split doveo kapetana Dinama Niku Kranjčara.

"Ne znam kako netko može tako hladnokrvno ubiti čovjeka. Normalno je da se čovjek brani svim sredstvima, ako ga netko napadne ili ako ugrozi njegovo dijete, ali koja je to vrst ljudi koji dobiju zadaću nekog likvidirati i to hladno izvrše." - kazao je Ćiro u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener svih trenera" tvrdi da se nakon ubojstva Dine Pokrovca ne osjeća ugroženo, kao i da mu nitko ne prijeti, ali je novinarima otkrio jedan zanimljiv detalj, Ćiro sa sobom sve češće nosi oružje! Uz pištolj nadohvat ruke se, tvrdi Ćiro, katkad na putu osjeća sigurnije.

Mnogi su nogometni djelatnici i čelnici klubova usko surađivali s Pokrovcem, pa se tako  večer uoči ubojstva s Pokrovcem telefonom čuo i "vanjski suradnik" NK Zadra, Reno Sinovčić, piše Večernji list.

"Razgovarali smo telefonom. Pričali smo o poslu i općenitim stvarima. Ni u jednom trenutku nije mi rekao da ima nekih problema, da mu netko prijeti. Ni tada ni ikad prije. Ujutro sam doznao da je ubijen na kućnom pragu." - kazao je Sinovčić.

Napomenimo za kraj da će brigu o karijeru Nike Kranjčara preuzeti Davor Šuker, partner pokojnog Pokrovca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara