NALJEPŠA NOGOMETNA PRIČA Navijač Arsenala spasio život navijaču najvećeg rivala tako što mu je poklonio bubreg

NALJEPŠA NOGOMETNA PRIČA Navijač Arsenala spasio život navijaču najvećeg rivala tako što mu je poklonio bubreg

Foto: Facebook

LJUBAV prema bližnjem čovjeku očito je jača od mržnje koja vlada među navijačima suparničkih klubova, posebno gradskih rivala ili kao što je slučaj s navijačima Arsenala i Tottenhama, klubova iz istog dijela grada, sjevernog Londona.

Oni se već desetljećima otvoreno i neskriveno ne podnose, ali s obzirom da su susjedi, upućeni jedni na druge, blizina s neprijateljima može prerasti u bliskost.
 
Najveću zamislivu bliskost postigli su navijač Tottenhama Tim Reid i njegov prezimenjak Dany, koji mu je doniranjem vlastitog bubrega spasio život iako nisu u rodu i uz to su obojica žestoki navijači nepomirljivih klubova.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon uspješne operacije pozirali su u dresovima njihovih klubova, a Tim se ovako zahvalio Danyju na Facebooku u statusu koji je postao viralan:
 
"Riječi ne mogu opisati što je ovaj lik učinio za mene i moju obitelj. Pružio mi je drugu priliku da živim tako što je ugrozio vlastiti život dajući mi bubreg bez oklijevanja. Ti si istinski junak i svi trebaju znati kakav si vrhunski čovjek i koliku si hrabrost pokazao. Iako si prljavi Topnik tako sam ponosan što te zovem najboljim prijateljem. Znaj da sam uvijek uz tebe!"
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara