NAMJEŠTAJU UTAKMICU ZA SP PRED CIJELIM SVIJETOM Falcao po terenu žica Peruance, čija klupa pristaje

NAMJEŠTAJU UTAKMICU ZA SP PRED CIJELIM SVIJETOM Falcao po terenu žica Peruance, čija klupa pristaje

Screenshot

SKANDALOZNIH zadnjih pet minuta utakmice Peru - Kolumbija (1:1) u posljednjem kolu kvalifikacija za SP već su viralni hit. 

Ali pojavila se nova snimka, i to visoke razlučivosti, koja pokazuje pregovore i sam čin dogovora između reprezentativaca obje zemlje i to nasred terena, u televizijskom prijenosu pred cijelim svijetom, da do kraja susreta stoje svaki na svojoj polovici. 
 
S obzirom da je u isto vrijeme Brazil protiv Čilea vodio 3:0, to je zajedno s rezultatom 1:1 na susretu Perua i Kolumbije značilo da s navedenim remijem svi imaju ono što žele - domaćin dodatne kvalifikacije za SP protiv Novog Zelanda, a gost izravni odlazak u Brazil. I čemu onda talasati?
 
Ova snimka detaljno pokazuje kako je tekao dogovor. U 84. minuti zamjena igrača kod Kolumbije. Jamesa mijenja Chara, koji suigračima širi radosnu vijest, Brazil vodi protiv Čilea 3:0, a Paragvaj gubi 0:1 od Venezuele. 
 
Čilenaci dakle u pet preostalih minuta ne mogu ništa učiniti kako bi naudili Peruu i Kolumbiji, a ako Paragvajci na njihovoj utakmici i zabiju jedan gol, i dalje ne mogu dostići Peru. Ali, to mogu napraviti ako naprave potpuni preokret i do kraja poraz pretvore u pobjedu.
Kolumbijski golgeter Falcao tada po terenu pokreće lobiranje širokih razmjera, hodajući od jednog do drugog igrača Perua i uvjeravajući ih da se svi zadovolje s postojećih 1:1 i do kraja odigraju prijateljsku utakmicu.
 
Ali, kako pokazuje druga snimka priložena u tekstu, to mu nije išlo baš glatko. Peruanci su vjerovali El Tigreu, ali nisu vjerovali da Paragvaj, i to na svom terenu, protiv loše Venezuele, neće napraviti prijelaz "iz dva u jedan" i tako ponuđeni bod učiniti bezvrijednim. Lako je Kolumbijcima bilo pregovarati u tom pogledu, jer njima pobjeda Paragvaja ne bi značila ništa. Ali Peru bi ostavila bez petog mjesta i dodatnih kvalifikacija.

Legendarni peruanski golgeter Guerrero otišao je na klupu po potvrdu informacije o ostalim rezultatima, a kada je dobio blagoslov, vratio se na teren i potvrdio dogovor sa suparnikom Carlosom Sanchezom. 

Rezultati by SofaScore
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara