Nataša Vezmar Ljiljana Čulibrk među nagrađenim studentima

HRVATSKA reprezentativka u teekwondou Nataša Vezmar proglašena je najboljom studenticom-sportašicom Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, dok je atletičarka Ljiljana Čulibrk s prosjekom ocjena 4,8 proglašena najboljom studenticom druge godine tog fakulteta.

Nagrade i priznanja, njima i drugim najuspješnijim studentima i znanstvenim novacima, uručio je danas na prigodnoj svečanosti kojom je obolježen Dan Fakulteta, dekan Mato Bartoluci. Ovom proslavom obilježen je i 44 godišnjica postojanja fakulteta kojeg na svim sjerovima pohađa 2.135 studata te predstavljen novi logotip fakulteka kojeg je izdario Studio za dizajn Arhitektonskog fakulteta na čelu s Ivanom Dorogyem.

Prodekanica za znanost Branka Matković naglasila je da je protekle godine djelatnici fakulteta obranili 41 doktorska i 11 magistarskih radova, te prezentirali 94 znanstvena i 153 stručna rada, dok je čak 906 sportaša prošlo kroz diagnostički centar fakulteta.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodekan za nastavu Hrvoje Sertić rekao je da na Fakultetu predaje 12 redovnih i 15 izvanrednih profesora, sedam docenata i dva viša predavača te da je nakon četrogodišnjeg studiranja proteklu akademsku godinu sa zvanjem profesora Kineziologije završilo 126 studenta.

(Hina) ad ad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara