LIGE PETICE

Navijači apsolutno oduševljeni novim dresom Intera

Navijači apsolutno oduševljeni novim dresom Intera
Foto: Twitter

INTER se sprema za novu sezonu, a danas je talijanski klub predstavio i gostujuću garnituru dresova. Domaću garnituru dresova za novu sezonu predstavili su još prije nekoliko tjedana, a sada su na red došli i gostujući.

Klub s Meazze nastavio je suradnju s Nikeom koji im je u posljednjih nekoliko godina kreirao neke od najljepših dresova koje su imali, a i na ovaj najnoviji reakcije su sjajne.  

Inter je novu garnituru objavio na Twitteru, a komentari ispod objave jasno dokazuju da je ona pun pogodak. Navijači su oduševljeni, gotovo da nema niti jednog negativnog komentara. 

Ništa manje oduševljenja nije izazvala ni nova garnitura domaćih dresova koja je objavljena ranije ove sezone, a to je samo potvrda toga da Inter već neko vrijeme radi sjajan posao na marketinškom planu. 

Naravno, osim novih dresova, Inter se nada i novim "modelima" koje bi u njih mogao obući kako dobar posao ne bi ostao samo na marketinškom aspektu poslovanja. Trenutno pregovaraju s Romeluom Lukakuom, Edinom Džekom i Nicolom Barellom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara