transferi

Navijači Borussije ne žele Hummelsa: "Broj 15 – nema kompromisa"

Navijači Borussije ne žele Hummelsa: "Broj 15 – nema kompromisa"
Foto: Guliver Image/Getty Images, Twitter

SVE je bilo dogovoreno da se Mats Hummels nakon tri sezone u Bayernu vrati u Dortmund odakle je 2016. otišao u Bavarsku. Klubovi su se dogovorili oko odštete koja bi iznosila 30 milijuna eura, Hummels je pristao i na manju plaću od 9,5 milijuna eura (u Bayernu ima 12 milijuna godišnje), ali povratnički transfer iskusnog stopera u Borussiju izgleda neće ići tako glatko kako su planirali njemački giganti.

Navijači Borussije javno su se usprotivili povratku njihovog nekadašnjeg kapetana jer se njegov prelazak u Bayern 2016. godine smatrao veleizdajom, bez obzira na to što je Hummels sedam godina ranije došao upravo iz Bayerna na Westfalen.

Danas su finale kadetskog prvenstva Njemačke igrali Borussia i Koeln, a iza jednog od golova navijači Dortmunda okačili su transparent na kojem je pisalo: ''Broj 15 – nema kompromisa.'' Hummels je baš taj broj nosio dok je igrao za Borussiju.

Pitanje je mogu li protesti navijači upropastiti transfer, ogroman je novac u pitanju, ali čak i ako do njega dođe, jasno je da Hummelsa neće čekati ugodna dobrodošlica na Westfalenu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara