Navijači ogorčeni: Sve je umjetno i lažno, reprezentacija više ne predstavlja narod

Navijači ogorčeni: Sve je umjetno i lažno, reprezentacija više ne predstavlja narod

Foto: Pixsell

HRVATSKA nogometna reprezentacija u velikoj je krizi. Nakon remija 1:1 s Finskom na Rujevici Luka Modrić i društvo uoči posljednjeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo moraju spašavati baraž kod Ukrajine. 

Loša igra, nedostatak ideje i na koncu remi protiv skromnih Finaca razbjesnili su navijače, koji pozivaju na odgovornost vrhušku HNS-a, ali i igrače, za koje vjeruju da ne zaslužuju nositi hrvatski dres.

Izdvojili smo neke komentare na društvenim mrežama.
 
''Možemo mi govoriti o trenerima i dovesti trenera nad trenerima, ali ako dečki ne mogu odigrati sa srcem i biti u stanju da poginu za loptom, da im srce ispadne iz grudi, da gore u želji za pobjedom, nema od toga ništa. Može ih biti stid, a mi smo i danas bili uz njih. Vrijeme je da im okrenemo leđa, nisu zavrijedili naš ponos i poštovanje. Trener neka konačno prizna, da mu to nije profesija. Nemojmo psovati, ostanimo dostojni samima sebi, a njima okrenimo leđa, neka ih boli, ako imaju i malo savjesti'', riječi su ogorčenog navijača nakon utakmice. 
 
''Ako ipak prođemo u Rusiju molim gospodina Čačića da iz moralnih razloga da otkaz, a novog izbornika da ne zove Pivarića,  hitno nekog psihologa treba poslati jer kad su u klubu igraju kao lavovi a u reprezentaciji kao neke male mace, nema srca, želje, nema momčadi, možeš ti imati ekipu od milijuna i milijuna ali nikad neće moći pobijediti ekipi sa srcem, a bez koga nema bez njega se mora i može jer Hrvatska iako je mala ima puno kvalitetnih igrača''.
 
"Dug je put iz dupeta u glavu, naročito ako na putu stoji Mamić i kriminalna bratja!".
 
"Ne priznajemo otkaz Čačiću ako ostavku ne podnesu klošari koji su ga i postavili.... Šuker i teško optuženi za kriminal Mamić...".
 
"Možete mijenjati 100 izbornika, ništa se neće promijeniti dok ne smijenite sebe. Gamadi pokvarena. Žali Bože tih igrača. Da imamo savez, narod iza reprezentacije nitko boda ne bi uzeo u Hrvatskoj. Ovako se svima riga od svega".
 
"Nogometna reprezentacija Hrvatske odraz je našeg društva. I kako je većina građana već sita jeftine demagogije i lažnog domoljublja tako su i ovi nogometaši. Nema više žara, nema više elana, možeš ti vrijediti 300 milja ali ako te boli kita za ono što radiš, tada jalov posao bude. Ljudi bježe u Irsku, Njemačku, Austriju jer im je pun kufer svega, ne samo iz ekonomskih razloga. Tako bi i nogometaši, najradije zaigrali za neku repku čiji će selektor znati iskoristiti potencijale koje imaju. Ali, ne mogu, jer već igraju za HNS".
 
"A objektivno, u ovom trenutku je Hrvatska reprezentacija treći, četvrti razred europskog nogometa, zato stvarno ne razumijem ovakvo razočaranje. Pa senzacija godine bi bila da se ovakva Hrvatska dočepa SP-a".
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
''Protiv Finske ne mogu, bolje ostati kod kuće i ne ići se sramotiti na Svjetsko prvenstvo'', iskrene riječi jednog od navijača.
 
"Dok su neki ukazivali na totalni nered u reprezentaciji i HNS-u, nazivali ste ih kmečavcima, orjunašima i huliganima. Dobrodošli u stvarno stanje hrvatskog nogometa, sa zakašnjenjem"
 
"Repka je samo preslika države".
 
"Posložiti igrače koji trenutno igraju u HNL! Zaboravite ove zvijezde, imamo mi u Hrvatskoj igrača koji će igrati sa srcem i dušom za Hrvatsku!".
 
''Jedino mi je Modrića žao, samo kod njega i Vide se vidi želja za igrom, ostali nisu ni za hrvatsku ligu, a ne za Barcu''
 
''Ovi igrači ne zaslužuju igrati s Lukom Modrićem, jednostavno on ne može sam, da bar još desetorica igrača ima veliko srce i volju kao Luka ne bi nam bilo kraja''
 
''Kada ode Čačić, neće se ništa promijeniti. Reprezentacija više ne predstavlja narod, niti postoji naboj koji je nekada bio. Sve je tako umjetno i lažno kao i igrači koji jedva čekaju kada će se vratiti u klubove. Potreban je restart cijelog sustava od najmlađih kategorija pa do seniora... To više nije to''

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara