Navijači podijeljeni oko Dalića: "Neka kaže tko ga je želio smijeniti"

Navijači podijeljeni oko Dalića: "Neka kaže tko ga je želio smijeniti"
Grafika: Index

HRVATSKI nogometni savez danas je na svojoj službenoj stranici objavio da Zlatko Dalić ostaje izbornik reprezentacije.

Davor Šuker se sastao s Dalićem i u razgovoru su neslužbeno odlučili da Dalić ostaje, iako tu odluku mora potvrditi i HNS-ov Izvršni odbor.

"Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede", rekao je Šuker.

"Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima", dodao je Dalić.

Hrvatski navijači podijeljeni su oko vijesti da Dalić ostaje. Iako malo tko smatra da je riječ o lošem treneru, na Facebooku su se mogli naći razni komentari.

"To je loša odluka, najviše za samog Dalića. Nakon vrhunca u Rusiji više ništa neće biti dovoljno dobro. Trebalo se krenuti s nekim novim i početi pomlađivati momčad", napisao je jedan navijač u komentarima na Indexovoj Facebook stranici.

"Javnost želi znati tko je Dalića htio smijeniti nakon poraza u prijateljskoj utakmici protiv Perua i da mu se netko javno ispriča", napisala je navijačica na HNS-ovoj objavi o Dalićevom ostanku.

Dalić je dobio puno poruka podrške.

"Čovjek je zaslužio da vodi reprezentaciju jer svi do sad očito nisu znali raditi svoj posao nego samo uzeti pare. Samo naprijed, Daliću, i odvedi nas do zlata", jedna je od poruka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara