Navijači širom svijeta dive se Luki Modriću: "Najveći je svih vremena"

Navijači širom svijeta dive se Luki Modriću: "Najveći je svih vremena"
Foto: Epa

I NAKON prospavane noći top tema u svijetu nogometa, ali i sporta općenito, fantastična je utakmica Hrvatske koja je na impresivan način razbila svjetskog viceprvaka Argentinu 3:0 i osigurala nastup u osmini finala. Svi, ali baš svi svjetski mediji čude se bezidejnosti i nemoći Messija i društva te se dive snazi i moći Dalićeve momčadi koja je pokazala najbolji i najuvjerljiviji nogomet na turniru.

Uoči utakmice u svim je najavama ona bila označena kao direktan dvoboj dva lidera - Luke Modrića i Lea Messija. I dok je Messi, za mnoge najbolji nogometaš svih vremena, totalno podbacio i bio jedan od najlošijih pojedinaca na terenu, Modrić je odigrao jednu od najimpresivnijih utakmica u karijeri te je pokazao zašto ga većina stručnjaka drži za najboljeg veznog igrača današnjice.

Pohvale za hrvatskog kapetana pljuštale su sa svih strana, Luki su se divili novinari i navijači, ali i legendarni nogometaši poput Maradone, Schmeichela ili Fabregasa.

I zaista, nitko od gore navedenih nije pogriješio što se divio izvedbi hrvatskog majstora, a koliko je Luka dobro odigrao, možete pogledati u sjajnom videu trajanja 2:20. 140 sekundi nogometne genijalnosti Luke Modrića.

Fanovi širom svijeta na društvenim su se mrežama natjecali tko će više nahvaliti igru Modrića, pa je tako jedan od njih na Twitteru napisao ovo:

''Stavio sam ovo dodavanje na repeat. Najveći svih vremena, Luka Modrić'', a drugi je dodao da je Luka za njega najbolji veznjak svih vremena, a treći da je Modrić najpodcjenjeniji igrač na svijetu.

VIDEO: Ovako se diljem Hrvatske slavila pobjeda nad Argentinom Reakcije hrvatskih navijača nakon pobjede Hrvatske Što su hrvatski navijači rekli nakon utakmice: VIDEO: Argentinci u suzama nakon poraza od Hrvatske (edited)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara