Navijači žele Mirkov povratak: "Legendo, pokaži u Areni tko je gazda!"

Navijači žele Mirkov povratak: "Legendo, pokaži u Areni tko je gazda!"

Foto: UFC

SAMO dan nakon što je UFC objavio da prvi put dolazi u Hrvatsku, Mirko Filipović je dobio mail u kojem je potvrđeno da nije bio dopingiran. 
 
Iako je još ranije objavio kraj karijere, navijači sada mole legendarnog borca, ako mu se skine dvogodišnja suspenzija, da odradi još borbu u travnju u zagrebačkoj Areni. Komentarima u kojima traže njegov povratak u oktogon preplavili su Facebook profil Cro Copa.
 
"Back in the game? Bar da se oprostimo od tebe kao s čovjekom?", "E sad bi vrhunac bio kad bi Mirko rekao: Osjećam se fenomenalno, još ima vatre u meni, ne mogu bez borbi i nisam još za penziju.", "A sad u Zagrebu pokaži tko je gazda", "UFC u Zagrebu ne smije proći bez tebe", "Legendo, još samo jedna borba za sve nas", "Majstore, nismo ni sumnjali u tebe, vidimo se 10. travnja",  samo su neki od komentara navijača Filipovića, koji se oprostio zbog silnih ozljeda uoči borbe protiv Anthonyja Hamiltona.
 

Prošle godine uoči priprema za uzvratni meč protiv Gonzage ulazim kod Mirko Cro Cop Filipović u dvoranu na trening u to...

Posted by Domagoj Pozaic Domsa on 9. Januar 2016
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Prije deset dana, dok je još bio pod suspenzijom, za Index je progovorio o mogućem povratku.
 
"Što se tiče povratka, tu moram biti jako oprezan jer već vidim kako ćete u slučaju da se vratim odmah izvući ovo pitanje i moj odgovor (smijeh). Šalu na stranu, trenutačno mi ni na kraj pameti ne pada razmišljati o eventualnom povratku. Što li će biti kasnije i je li sa zdravstvenog aspekta uopće pametno ulaziti u pripreme za borbu, koje su puno napornije i opasnije od samog meča, ne znam, no sad sam u mirovini i neka tako ostane."
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara