Neodlučeni rezultat na utakmici Zagreb-Partizan pobudio sumnju u namještanje rezultata

Neodlučeni rezultat na utakmici Zagreb-Partizan pobudio sumnju u namještanje rezultata
U ČETVRTAK ujutro u zagrebačkim se kladioničarskim krugovima proširila teza da je utakmica između Zagreba i Partizana u 3. kolu Goodyear lige namještena na produžetak.

Kako pišu Sportske novosti argumente za sumnju ponudile su dvije situacije: prekršaj na igraču KK Zagreb Miljkoviću 18 sekundi prije kraja, kada je Partizan vodio 88:84, te nelogično dugo dodavanje pri rezultatu 88:86 za Partizan 7 sekundi prije kraja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"(...) Namjestiti neodlučeno kada je u igri toliko igrača, graniči sa znanstvenom fantastikom. S kim da se dogovaramo? Zar s ljutim protivnikom u situaciji kada se borimo za goli život i rezultat kojim ćemo podignuti momčad. Puno toga sam čuo i doživio ali da će netko sumnjati u namještanje košarkaškog rezultat, zaista je smiješno." – izjavio je za Sportske novosti direktor KK Zagreba Ivan Božanić.

U kladionicama nije bilo puno uplata na neodlučeni rezultat, a niti jedna kladionica nije blokirala taj par, pa je za pretpostaviti da špekulacije oko namještanja rezultata nisu točne.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara