SREDIŠNJA TEMA: LIGA PRVAKA

"NEŠTO ĆE SE DOGODITI, IDUĆEG TJEDNA OTKRIVAM ŠTO" Ronaldo nastavio s dramatičnim porukama

"NEŠTO ĆE SE DOGODITI, IDUĆEG TJEDNA OTKRIVAM ŠTO" Ronaldo nastavio s dramatičnim porukama
Foto: Getty Images

"BILO je jako lijepo igrati za Real." Izjava Cristiana Ronalda na terenu stadiona u Kijevu, usred slavlja Reala nakon trijumfa u finalu Lige prvaka nad Liverpoolom (3:1), kao i nimalo slavljeničko ponašanje Ronalda, odmah je protumačena kao njegov oproštaj od kluba čiji je simbol, najbolji igrač i strijelac u povijesti. 

Kasnije, u miks zoni, nastavio je u sličnom tonu. Na pitanje u čemu je problem, odgovorio je:

"Moj problem vuče se već duže vrijeme. Nije stvar u novcu. Osvojio sam pet Liga prvaka i odavno sam u povijesti, ali..."

Ostaje li u Realu?

"Ništa ne mogu jamčiti, neću lagati. Neću se skrivati, idućih nekoliko dana obavit ću razgovore koje moram. Nešto će se dogoditi, a idućeg tjedna obožavateljima otkrivam i što."

Je li Vaš problem predsjednik Perez?

"Pričam s njim i pozdravljam ga jer sam pravi profesionalac. Nemam problema s njim."

Nije li slavlje zbog osvajanja Lige prvaka pogrešno vrijeme za objavu vijesti kao što je ova?"

"Slažem se da nije pravo vrijeme, ali moram biti iskren. Ne govorim puno, ali kada nešto kažem, onda to ima težinu. Ne žalim što sam to rekao upravo sada, jer to je trebalo reći."

Podsjećamo, Ronaldo je u studenom 2016. s Realom potpisao "doživotni" ugovor, do ljeta 2021. S obzirom na to da je prije tri mjeseca napunio 33 godine, jasno je da to znači ostanak u Realu do kraja karijere. Uz plaću od 21 milijun eura godišnje. 

Ali, nakon njega nove ugovore potpisali su Neymar, koji u PSG-u zarađuje 35 milijuna eura godišnje, te Messi, kojem Barcelona plaća 40 milijuna eura godišnje. 

Ovo su prilično znakoviti podaci. Kao i to što je Ronaldo u Kijevu sam rekao, bez da je itko spominjao taj povod, da "nije stvar u novcu", te činjenica da je manevre poput ovog već izvodio kada je tražio bolji ugovor od Reala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara