Nevjerojatno: Srpski portal fotku hrvatskih vaterpolista stavio kao pobjedničku

Nevjerojatno: Srpski portal fotku hrvatskih vaterpolista stavio kao pobjedničku
Foto: Goran Stanzl/Pixell, Screenshot Blic

U FINALNOM susretu Europskog vaterpolskog prvenstva u Barceloni reprezentacija Srbije sinoć je pobijedila Španjolsku boljim izvođenjem peteraca nakon što je utakmica završila 7:7.

Srbija je realizirala svih pet peteraca dok su Španjolci imali jedan promašaj.

Srbima je to četvrta uzastopna zlatna medalja na europskim prvenstvima, te peta ukupno, a Španjolcima je to bilo drugo finale na europskim prvenstvima, te drugi poraz nakon što su 1991. u Ateni izgubili od Jugoslavije.

U ranije odigranom susretu Hrvatska je u dvoboju za broncu pobijedila Italiju 10-8. Hrvatskoj je to prva europska medalja nakon čak osam godina i četvrta ukupno. Na EP 2010. u Zagrebu Barakude su osvojili zlato, a u Firenci 1999. i Kranju 2003. naši vaterpolisti su osvojili srebro.

Srbija je još jednom dokazala da je zemlja vaterpola, a tamošnjem portalu Blicu dogodio se nevjerojatan i teško objašnjiv gaf. Naime, navedeni portal je objavio tekst pod naslovom ''IMA LI KO JAČI? Vaterpolisti Srbije došli do četvrte uzastopne titule prvaka Evrope''.

Sve bi bilo u redu da Blic nije kao opremu za taj članak uzeo fotografiju brončanih hrvatskih vaterpolista. Nakon nekoliko sati, fotografija hrvatskih reprezentativaca s brončanim medaljama oko vrata zamijenjena je onom na kojoj se zaista nalaze prvaci Europe. No, jednom kad nešto osvane na Internetu, zauvijek ostaje na Internetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara