BOKS

Ngannou se s Tysonom priprema za borbu s Furyjem: "Prozvao si me, ne boj se sad"

Ngannou se s Tysonom priprema za borbu s Furyjem: "Prozvao si me, ne boj se sad"
Screenshot: Twitter

TYSON FURY još ranije je pričao da bi se volio okušati i u MMA svijetu, a da je ozbiljan još je jednom potvrdio u razgovoru za iFL TV, u kojem je prozvao Miočića i Ngannoua. 

"Tko je teškaški prvak u UFC-u? Američko-hrvatski borac Stipe Miočić. Prihvatio bih meč s njim iste sekunde, bez ikakvih problema. I s Francisom Ngannouom. S bilo kojim teškašem kojeg imaju. Ne bojim se niti jednog od njih. Ja sam Kralj Cigana. Boksač sam i jedan opaki tip", poručio je Fury, a sada je dobio i odgovor. Javio se Predator. 

"Ja sam slobodan. Borit ću se s tobom u oktogonu, a potom i vratiti uslugu borbom u ringu. Upoznat ćeš pravu moć", napisao je Ngannou i tako izazvao Furyja da ostvari osvoje prijetnje.

Da je Ngannou ozbiljan kada je u pitanju prihvaćanje Furyjeve ponude dokazuje činjenica da se počeo pripremati za borbu i to ni više ni manje nego pod vodstvom Mikea Tysona.

"Pričao sam s Mikeom i pristao me trenirati za borbu s Tysonom Furyjem u ringu. Nemoj sada strahovati, ti si taj koji me prozvao i sad ćeš morati živjeti s time", napisao je Ngannou na Twitteru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara