Nikina sezona frustracije: Osjećam podršku navijača Tottenhama, ali za mene postoji samo Dinamo

Foto: AFP

"KRANJČAR je trenutno Tottenhamov heroj, ali zna da 'winner' iz sudačke naknade protiv Boltona neće preokrenuti njegovu sezonu u klubu za koji je odigrao samo šest utakmica u Premiershipu, od čega je samo jednom bio u prvoj postavi, ali je u još jednom ulasku s klupe donio pobjedu (2:1) golom u sudačkoj nadoknadi", pišu engleski mediji i donose Kranjčarovu izjavu.

"Iza tog gola je stajalo toliko nakupljene frustracije, jer ovo mi je najteža sezona u karijeri. Ne želim samo ubirati lovu za treniranje i sjedenje na klupi. Pričao sam s Harryjem o tome i mislim da me razumije, ali nisam zadovoljan jer nisam dobio priliku koju sam očekivao u siječnju", govori Niko iz kojeg očigledno suklja nezadovoljstvo pa je povratak u medijsku žižu nakon gola Boltonu iskoristio kako bi se čuo njegov glas nezadovoljnika:

"Žena mi je trudna i želio sam ostati s njom u Londonu i zato nisam bio toliko nezadovoljan kad je Tottenham odbio ponudu Werdera tešku 7 milijuna funti, ali užasno mi nedostaje igranje u prvoj momčadi."

Ipak, svjestan je da 'jedna lasta ne čini proljeće': "Ako se moj status ne promijeni, svakako ću na ljeto poduzeti neke korake. Ali bio bih glup da kažem kako zaslužujem igrati nakon što sam zabio Boltonu."

"To nije nešto što navijači kluba žele čuti, ali njegovoj iskrenosti treba zapljeskati kao i njegovom nezadovoljstvu situacijom da sjedi i uživa u dobroj plaći", nariče nad Nikinom sudbinom i Daily Mirror.

"Menadžer je taj koji bira i koji odgovara za rezultate. Nikada nisam propitkivao njegovu odluku zbog čega ja nisam taj. Svatko misli da je najbolji na svijetu, ali je menadžer taj koji odlučuje, a njegove odluke nisu nimalo lake budući da u momčadi ima toliko talenta. Najvažnije od svega je ipak to da smo mi pobijedili u toj utakmici i da smo i dalje u borbi za mjesto na ljestvici koje nas vodi u Ligu prvaka", nastavio je Kranjčar i priznao da u njegovom srcu živi samo jedan klub, a to nije londonski koji ga trenutno "hrani":

"Postoji samo jedan klub za koji sam vezan, onaj iz mojeg rodnog grada. Otkad sam došao ovdje osjećam u srcu svu ljubav navijača, no za mene će uvijek postojati samo jedan klub, a to je zagrebački Dinamo. U ostalima se možete ugodno osjećati, a ja jesam sretan što sam dio ovog izvrsnog tima i kluba sjajne povijesti."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara