"Nisam imala volje za životom, nisam mogla hodati" Blanka progovorila o vjeri i depresiji

"Nisam imala volje za životom, nisam mogla hodati" Blanka progovorila o vjeri i depresiji

Foto: Getty Images / Guliver Image

BLANKA VLAŠIĆ tijekom karijere ostvarila je fantastične rezultate i velike uspjehe. Unatoč ozljedama hrvatska visašica nije se predavala, već se borila i često uspijevala napraviti velike stvari. Dvostruka svjetska prvakinja u visu, srebrna i brončana olimpijka bila je gost tribine u Ljubuškom u crkvi sv. Ante na Humcu.

"Sve je počelo s ozljedom, sigurna sam da mi je Gospodin progovorio oduzevši mi ono najdraže kako bi mi pokazao da postoji nešto bolje od pobjeda i od onoga što smatram najvećim ostvarenjem", poručila je Blanka, koja je bila, kako kaže, nesretna i tužna. 

"U jednom sam trenutku ostala bez svega, nisam mogla trenirati, ni hodati. Nisam imala volje za životom i postala sam depresivna. Imala sam osjećaj da više nisam Blanka ako ne skačem, otkrila je Splićanka.

Embed from Getty Images

Prepuštanje vjeri mnogi su kritizirali, na što je Blanka odgovorila...
 
"Bila sam onaj klasični, naporni obraćenik. Kako sam se ja obratila, željela sam svima pomoći u tome te sam ljudima možda nekad bila i onaj nesnosni obraćenik. Sada postoji strah od nepoznatog, život u kojem se ja više neću ostvarivati kao sportašica i neću raditi ono što radim cijeli život. To će biti velika promjena, ali ja sve to prepuštam Gospodinu i znam da će On učiniti ono što je najbolje za mene", zaključila je. 

Embed from Getty Images

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Blanku Vlašić, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Atletika

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara