Ništa od finala parova: Ljubičić i Čilić poraženi od švedsko - rumunjske kombinacije

Ništa od finala parova: Ljubičić i Čilić poraženi od švedsko - rumunjske kombinacije

Foto: AFP

MARIN ČILIĆ i Ivan Ljubičić nisu se uspjeli plasirati u finale parova teniskog ATP turnira u kineskom gradu Pekingu. Bolja od njih bila je švedsko-rumunjska kombinacija Lindstedt/Tecau.

Nakon što su se rano jutros međusobno obračunali u polufinalu pojedinačne konkurencije (Čilić slavio u dva seta), Ivan Ljubičić i Marin Čilić zaigrali su i s iste strane mreže u polufinalu konkurencije parova. Protivnici Lindstedt i Tecau ipak su se pokazali za nijansu prejaki, te su slavili rezultatom 6:4, 6:7(9), 10:6.

Iako je u cijelom susretu švedsko-rumunjska kombinacija uspjela doći do jedne jedine break-lopte, a naš par do njih čak osam, ipak su Lindstedt i Tecau bili ti koji su napravili jedini break u cijelome meču. Ljubičić i Čilić osvojili su više poena na protivnički servis i u prvom i u drugom setu, ali u super tie-breaku trećeg seta nisu uspjeli otkinut nijedan poen švedsko-rumunjskoj kombinaciji, dok su oni to našem paru napravili u dva navrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačni reazultat super tie-breaka bio je 10-6 u korist Lindstedta i Tecaua, koji će u finalu zaigrati protiv srbijansko-francuske kombinacije Llodra/Zimonjić koja je također s 2-1 bila bolja od Amerikanaca, braće Bryan. 

ATP Peking, polufinale parovi, rezultati:

Lindstedt/Tecau - Ljubičić/Čilić 6:4, 6:7(9), 10:6

Llodra/Zimonjić (3) - Bryan/Bryan (1) 3:6, 7:6(4), 10:3

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara