Novi spektakl u Spaladium Areni: Junak Maleš igra na desetom izdanju turnira "Četiri kafića"

Foto: Paun Paunović / Cropix

PREDSJEDNIK Hajduka Hrvoje Maleš zaigrat će na jubilarnom desetom turniru "Četiri kafića" 26. prosinca u Spaladium areni. Maleš je kratko prokomentirao kako je počašćen pozivom, a svoje nogometne vještine već je dokazao na popularnom Torcida kupu ovoga ljeta.

"Počašćen sam pozivom da nastupim na turniru, pogotovo jer se radi o humanitarnoj priredbi za pomoć djeci s posebnim potrebama. Organizatorima sam potvrdio svoj nastup", kratko je rekao Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda su ga svi sudionici zvali u svoje redove, predsjednik Hajduka trebao bi zaigrati za momčad Bobisa, koju vodi njegov prethodnik na mjestu prethodnika Bijelih Joško Svaguša. "Obećao sam mu dres s brojem 10", otkrio nam je Svaguša, koji po prvi put nastupa na turniru.

"Do sada sam bio samo sponzor, ove godine dolazim osvojiti turnir. Uvijek su nove momčadi osvajale prva mjesta, nema smisla da se tradicija prekine. Svaguša okuplja moćnu momčad, osim Hrvoja Maleša, za Bobis bi trebali zaigrati i predsjednik nogometnog sindikata Dario Šimić, potom Ivan Perišić, Ivica Mornar, Ivica Olić, Ante Vukušić, Anas Sharbini, a s klupe će ih voditi Stanko Poklepović i Zoran Vulić.

Dodajmo kako je započela i prodaja ulaznica, koje se po cijeni od 30 kuna mogu kupiti u kafićima sudionicima turnira, Tropic Club Equador, Vanilla, Kauri i Bobis (Marmontova ulica).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara