Hrvatska

Objavljen dres u kojem će Hrvatska navodno igrati na Euru, navijači razočarani

Objavljen dres u kojem će Hrvatska navodno igrati na Euru, navijači razočarani
Foto: Getty/Footy Headlines

FOOTY HEADLINES, stranica koja već godinama prije sportskih brendova objavi izgled novih dresova, objavila je dres u kojem bi Hrvatska trebala igrati sljedeće dvije godine. 

Prije mjesec dana objavljen je računalni dizajn dresa i navijači su bili razočarani njegovim izgledom, a HNS je demantirao da će reprezentacija na Euru igrati u tom dresu, ali sada društvenim mrežama kruže fotografije dresa koji je već izrađen.

Dizajn dresa podsjeća na QR kod s puno više kvadratića nego što smo navikli. Na dresu se nalaze sitni kvadratići, malo veći i oni najveći, koji su ranije jedini bili na dresu. Hlačice i štucne bit će bijele boje, a stražnja strana dresa ostala bi crvena.

Tada je u Indexovoj anketi više od 75 posto čitatelja glasalo da su prošli dresovi bili ljepši od ovog najavljenog.

 

HNS je u listopadu demantirao da će Hrvatska igrati u ovim dresovima. 

"Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s nadolazećim Europskim prvenstvom u proljetnim mjesecima 2020. godine. Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres koji će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.

Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture, koje će HNS i Nike imati u proljeće iduće godine. Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa u suradnji s Nikeom te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara