Očekivano: Aco Petrović povukao ostavku

Foto: Cropix / Ronald Goršić

JUČER je dao ostavku zbog sramotnog poraza, no već sljedećeg jutra Aco Petrović se smirio. Povukao je otkaz koji uprava Cedevite ionako nije prihvatila. Nakon sastanka i analize, stigli su pomirljivi tonovi.

Poraz od Zadra, koji je zbog kazne HKS-a čitav polufinalni susret hrvatskog kupa igrao s istih pet klinaca, bio je bolan za Cedevitu, ali jutro je obično pametnije od večeri. Posebno kada se radi o Aci.

"Aco je postupio moralno i logično odmah po završetku susreta sa Zadrom koji nas je, iskreno govoreći, sve zajedno šokirao", poručio je sportski direktor Cedevite Matej Mamić putem službenog weba.

"Već na početku sezone, kada smo radili ambiciozne planove, znali smo da će biti turbulentnih razdoblja iz kojih moramo izaći što jači jer mi od naših ambicija ne odustajemo, tako da smo se s Acom dogovorili da i dalje ostaje naš prvi trener i ima podršku kompletne uprave. Nije trener jedini i isključivi krivac poraza od Zadra. Tu su i igrači koji su toga svjesni. Sankcija za ovaj loš rezultat u kupu će svakako biti, no o tome ćemo više nakon večernjeg treninga na kojem ćemo svi skupa sjesti i vidjeti, kažem, kako iz svega izvući pouku i to pretočiti u pozitivan impuls za dalje."

Cedevitu nakon All stars susreta u Metkoviću, kada za Sjever nastupaju Rudež i Draper, već u ponedjeljak očekuje putovanje na Kanare gdje u utorak, s početkom u 21:30, igraju 4. kolo I skupine Last 16 Eurokupa protiv Gran Canarie.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara