Tuga u Moskvi: Od koronavirusa umro omiljeni liječnik aktualnog prvaka Europe

Tuga u Moskvi: Od koronavirusa umro omiljeni liječnik aktualnog prvaka Europe
Foto: Screenshot Twitter

KLUPSKI liječnik košarkaša moskovskog euroligaša i aktualnog prvaka Europe CSKA Roman Abzhelilov preminuo je od posljedica izazvanih koronavirusom.

Tužnu je vijest objavio CSKA na svojim službenim stranicama, a Roman Abzhelilov umro je u dobi od samo 44 godine i iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.

"Počivaj u miru, prijatelju naš. Najdublju sućut izražavamo obitelji i prijateljima od svih nas Armenaca i svih koji su pokušali pomoći Romanu da nadvlada zdravstvene probleme. Bio je krasna osoba i jedan od omiljenih ljudi. Ovo je ogroman gubitak za sve nas'', napisao je CSKA na svojoj službenoj stranici, a od preminulog liječnika se oprostio i slavni Sergio Scariolo, izbornik španjolske reprezentacije.

''Veliki profesionalac, još veći čovjek. Počivaj u miru, Roma'', napisao je Scariolo. Od Abzehilova su se oprostili još neki bivši i sadašnji igrači CSKA poput Sergija Rodrigueza ili Nanda De Cola.

Abzhelilov se dugo borio s posljedicama koronavirusa, a na odjelu intenzivne njege boravio je od 1. svibnja. Prije angažmana u CSKA 2014. godine bio je član Khimkija, a dugo je bio liječnik ruske košarkaške reprezentacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara