Odlazi omiljeni UFC borac ove generacije: Vratit ću se kad ovdje bude muškaraca

Odlazi omiljeni UFC borac ove generacije: Vratit ću se kad ovdje bude muškaraca
Foto: Guliver Image/ Getty Images

NATE DIAZ mogao bi napustiti UFC. Vijest je to koja je uzdrmala borilačku javnost u subotu navečer. Naime, nakon što je Dustin Poirier objavio da njegova ozljeda nije ozbiljna koliko se isprva činilo, javio se Nate Diaz i još jednom izrazio sumnju u cijelu priču te najavio da ga UFC neće vidjeti tako brzo.

Borba između Piriera i Diaza trebala je biti odrađena u sklopu UFC230 programa, ali je ista otkazana.

Nate je na Twitteru podijelio Poirierovu izjavu o tome kako će se treningu moći vratiti već za tri tjedna te je ostavio svoj komentar.

“Tip se misteriozno povuče radi nepostojeće ozljede, a cijeli roster šuti! Odlazim na ‘turneju’ i vratit ću se kada ovdje ponovno bude muškaraca. Svaka čast Jorgeu Masvidalu, respekt za njega”, napisao je Nate. Ovo spominjanje Masvidala je zbog toga što se on odmah ponudio uskočiti u borbu protiv Natea, no UFC je donio odluku da u potpunosti Diaza uklone s programa.

Nate Diaz nije se borio već više od dvije godine, odnosno od svoje druge borbe protiv Conora McGregora. Čini se i da neće još neko vrijeme s obzirom na to da svi znaju koliko je težak za pregovaranje, a ni UFC više ne želi trpjeti njegove ispade.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara