Olimpijci "podbacili" u sexu: Iskorištena samo trećina predviđenih kondoma!

Olimpijci "podbacili" u sexu: Iskorištena samo trećina predviđenih kondoma!

SLABA iskorištenost kondoma namijenjena sportašima u Olimpijskom selu u Pekingu sugerira da niti seksualni život na Olimpijskim igrama više nije ono što je bio.

Organizatori su za upražnjavanje seksualnih aktivnosti sportaša u Olimpijskom selu tijekom 29. Olimpijskih igara osigurali kontingent od 100.000 kondoma. Međutim, za razliku od posljednjih Igara, u Pekingu je dvije trećine kondoma zasad ostalo neiskorišteno!

Organizatori Igara u Sydneyu osigurali su sportašima oko 65.000 kondoma, no, u Australiji je potražnja sportaša za kondomima premašila očekivanja, pa su organizatori Igara u Ateni udvostručili brojku na 130.000 prezervativa!

Oko 10.500 sportaša u Pekingu na raspolaganju imaju besplatne kondome, ali ih, kao što smo spomenuli, slabo koriste. Različita su objašnjenja zašto je tome tako.

"Možda su ponijeli svoju zalihu?"

"Tko zna, možda su sportaši već ponijeli sa sobom kondome",  kaže francuski skakač s motkom Jerome Clavier.

Samia Hallage, sportska psihologinja u sastavu brazilske ženske odbojkaške reprezentacije, sugerira da je pritisak rezultata učinio svoje:

"Sportaši su u Peking stigli sa samo jednim ciljem, osvojiti medalju! Moraju dobro jesti i dobro spavati, te nemaju vremena sada razmišljati o drugim stvarima. "

Ipak, očekuje se da će seksualni život u Selu i potražnja za kondomima zaživjeti kako će se Igre bližiti kraju.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara