On bi zabijao i prije utakmice: "U Milanu sam dvije noći, tražim manekenku"

On bi zabijao i prije utakmice: "U Milanu sam dvije noći, tražim manekenku"
Foto: EPA

MOŽDA su se neki igrači bečkog Rapida već pomirili s ispadanjem iz Europa lige nakon domaćeg poraza od Intera 1:0, a možda samo žele putovanje u jedan od najatraktivnijih europskih gradova iskoristiti za neke privatne interese.

Uzmimo primjer Philippa Schobesbergera, 25-godišnjeg veznjaka. On je po dolasku u Milano na svojem profilu na Tinderu, aplikaciji za dejtanje, promijenio status: "U Milanu sam samo dvije noći, pa bolje da potražim svoju manekenku".

Talijanski mediji pišu kako je profil sigurno autentičan, iako na njemu nije istaknuto igračevo prezime, nego samo ime, dob i profilna slika s prve utakmice protiv Intera.

I dok će jedni cinično komentirati kako je kriza zahvatila svijet nogometa kad nogometaši moraju koristiti Tinder za upoznavanje djevojaka, drugi će zaključiti kako ova situacija pokazuje da su i nogometaši samo ljudi, da je i njima putovanje u grad poput Milana doživljaj te žele iskusiti sve njegove draži.

Jedini problem mogao bi nastati ako trener Rapida Dietmar Kühbauer smatra da bi se igrači trebali suzdržavati od seksualnih aktivnosti večer prije utakmice, a Philipp je napomenuo da je slobodan dvije noći. Dakle, i večeras, dan prije okršaja s Interom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara