UFC

"On je najjači na svijetu. Od deset borbi u osam bi pobijedio Miočića"

"On je najjači na svijetu. Od deset borbi u osam bi pobijedio Miočića"
Foto: Twitter

SCOTT COKER, prvi čovjek Bellatora, poručio je da je njegov pulen Ryan Bader najbolji teškaš na svijetu. Uslijedilo je to samo nekoliko sati nakon što je isto za Stipu Miočića izjavio čelnik UFC-a Dana White.

"Znate li što bi se dogodio kad bi se Ryan borio protiv Stipe? Mislim da je Bader bolji hrvač od njega i da može izdržati Stipinu udaračku kvalitetu. Mislim da bi završio na podu u 'ground n' pound' situaciji, a vjerujem da bi to napravio i Cormier kad bi mogao vratiti borbu u nazad", rekao je Coker. 

Bader je u Bellator stigao 2017. godine i postao vladar teških kategorija. U nizu je od pet pobjeda u toj organizaciji, uključujući i posljednju protiv legendarnog Fjodora Emelianenka. 

U UFC-u je gubio od Jona Jonesa, Tita Ortiza, Lyota Machide, Glovera Teixeire i Anthonyja Johnsona. U posljednjoj UFC borbi prije tri godine pobijedio je Nogueiru.

"Mislim da bi borba Badera i Stipe bila dobra borba, no isto tako mislim da bi Bader i DC bila fenomenalna. Moj momak može protiv bilo koga od njihovih prvaka. Dokazao je da može nokautirati, prošao je kroz opak turnir. Borba protiv Cheicka Konga će dokazati da je on najbolji teškaš svijeta, to već sad mogu odgovorno tvrditi. Naravno, ovo je teška kategorija i uvijek mogu presuditi sitnice, ali od deset borbi protiv Stipe, Ryan bi dobio osam."
 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara