Oni to znaju iz iskustva: Legende otkrivaju tajnu sportske dugovječnosti

Oni to znaju iz iskustva: Legende otkrivaju tajnu sportske dugovječnosti
Foto: Press

DARIO ŠIMIĆ, Mirko Filipović, Dino Rađa, Zoran Primorac i Perica Bukić sudionici su zanimljive sportske tribine koja će se u petak 22. veljače u 9 sati održati na otvaranju 17. međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportaša.

Petorica uspješnih sportaša, koji su u svojim karijerama nizali neke od najvećih hrvatskih sportskih uspjeha, na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu podijelit će svoja iskustva i tajnu sportske dugovječnosti.

Petorici slavnih hrvatskih imena na konferenciji će se pridružiti brojni drugi strani i domaći sportski stručnjaci.

Svoja iskustva podijelit će kondicijski trener nogometnog kluba Juventus Duccio Ferrari Bravo koji će otkriti metode treninga snage igrača jednog od najjačih europskih nogometnih klubova. Talijanskom stručnjaku pridružit će se škotski videoanalitičar Mark Rochon koji će na konferenciji podijeliti iskustvo samostalnog analitičara Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji koje je svakako jedno od najvažnijih iskustava u njegovoj karijeri.

Tu je i kondicijski trener hrvatske nogometne reprezentacije Luka Milanović koji će govoriti o kondicijskoj pripremi momčadi za turnirski sustav natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Kondicijski trener srpske nogometne reprezentacije Marko Stojanović osvrnut će se na pripreme reprezentacije za Svjetsko prvenstvo, a član medicinskog tima hrvatske nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević otkrit će medicinske izazove proteklog Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Sedamnaesto izdanje Kondicijske pripreme sportaša održava se u organizaciji Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Udruge kondicijskih trenera Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara