Franck Ribéry

Opljačkana vila Francka Ribéryja. Pogledajte što su lopovi ostavili

Opljačkana vila Francka Ribéryja. Pogledajte što su lopovi ostavili
Foto: EPA-EFE

FRANCUSKI nogometaš Franck Ribéry, napadač Fiorentine, otkrio je u ponedjeljak kako je tijekom vikenda, dok je njegova momčad bila na gostovanju u Parmi, njegova kuća opljačkana.

"Po povratku nakon pobjede u Parmi (2:1), vratio sam se kući i evo što sam našao...", napisao je Ribéry na svom Twitteru gdje je objavio i snimku na kojoj se vide osobni predmeti razbacani po podu.

"Dakle, moja je supruga ostala bez nekoliko torbi i nekoliko komada nakita... Ali to nije najbitnije. Ono što me šokira je taj osjećaj kao da sam gol, da imam spuštene gaće i to ne prolazi, ne pristajem na to", dodao je 37-godišnji nogometaš istaknuvši pritom kako su mu supruga i djeca u trenutku provale bili u Münchenu.

Talijanski mediji pišu da su iz Riberyjeve vile, koja je smještena na obroncima pored Firence, ukradeni vrijedni predmeti te dodaju da je nakon samoizolacije i drugih mjera za suzbijanje širenja koronavirusa kriminal nakon ponovnog puštanja naglo porastao, što se odnosi i na provale i na pljačke. Broj se u svibnju udvostručio u odnosu na travanj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara