Orlovi zaratili s novinarima: "Mi nismo Kina, mi smo Srbija i moramo biti složni!"

Tekst: M.P.
Foto: AFP

SRBI odrađuju posljednje treninge uoči prve utakmice Svjetskog prvenstva koju u nedjelju igraju protiv Ganaca u 16 sati. Svjesni su da će dosta toga ovisiti o startnom ispitu, stoga su posebno oprezni jer je Gana jedna od najboljih afričkih reprezentacija.

Kapetan Dejan Stanković i napadač Marko Pantelić na današnjoj su se press konferenciji usuglasili i u stavu da se radi o mogućoj prekretnici, a da bi eventualna pobjeda bila vjetar u leđa njihovoj reprezentaciji. O Njemačkoj još uvijek ne razmišljaju.

"Samo želimo, kada se ovo sve završi, da se vratimo uzdignute glave i sve ćemo dati da se to dogodi", rekao je Stanković, a prenosi B92.

Problemi s novinarima

Za razliku od idilične situacije u ekipi, odnos s pripadnicima srpske sedme sile nije idealan. Problem je nastao zbog striktnog osiguranja koje im, kako to kažu novinari, ne dopušta normalno obavljanje posla. Stanković nije demantirao da su igrači sami zatražili da se novinarima onemogući pristup igračima...

"Uvijek ste dobrodošli i nije bitno jeste li ušli na jedna ili druga vrata. Nema mnogo toga zanimljivog što možete pisati jer se to radi već dva tjedna, ili ti misliš da ima? Neću nikoga podcijeniti, ali mislim da vas zanimaju druge stvari, je li se što događalo. Dajte Aleksandru Boškoviću popis, kao što se radi u drugim zemljama, s kim želite razgovarati, pa će biti vijesti", odgovorio je Stanković, a na to se nadovezao i Pantelić.

"Mi smo Srbija, mala zemlja, nismo Kina. Nas je malo i ako se ne možemo složiti, čemu sve ovo? Ne treba dizati tenziju oko ovoga već treba dati sve od sebe da Srbija dođe do prvih bodova."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara