"Osijek će vjerojatno pokušati unovčiti Bočkaja"

"Osijek će vjerojatno pokušati unovčiti Bočkaja"
Foto: Pixsell

NOGOMETAŠ Osijeka, 22-godišnji Petar Bočkaj, prije dva tjedna se alkoholiziran svojim Mercedesom zabio u benzinsku postaju u Osijeku nakon koncerta Saše Matića i tako ozlijedio djelatnicu.

Bivši mladi hrvatski reprezentativac htio je pobjeći s mjesta nesreće, no policija ga je uhvatila i privela u postaju gdje je proveo noć u pritvoru. Jutro nakon nesreće NK Osijek je izbacio Bočkaja iz kluba.

Ipak, Bočkaj se prije nekoliko dana vratio treninzima u Osijeku. Zbog toga se počelo pričati o mogućnosti davanja nove šanse 22-godišnjaku. 

O cijelom slučaju oglasio se i glavni tajnik HUNS-a (Hrvatska udruga "Nogometni sindikat") Mario Jurić koji je gostovao u Dnevniku Nove TV.

"Disciplinski pravilnik kluba regulira ovakvo ponašanje i klub je zbog ovakvog ponašanja igrača (za koje nema opravdanja), imao pravo prekinuti ugovor igraču. I u tom slučaju svi gube. I klub i igrač. Kad, s druge strane, u klubu imate pametne i mudre ljude, ljude koji se odgovorno ponašaju prema kapitalu kluba (što Petar Bočkaj jest), onda imate ovakve odluke - pametne, odgovorne i mudre. O čemu se radi - vjerojatno će klub kroz prijelazni rok pokušati unovčiti Bočkaja i time ostvariti prihod i zaštititi svoj kapital", rekao je Jurić pa nastavio:

"Najskuplja škola je kad učite iz vlastitih pogrešaka. Petar je, nadam se, naučio na svojoj pogrešci, a apeliram i na ostale igrače da izvuku pouku i da se odgovorno ponašaju jer oni predstavljaju uzor mladim sportašima i u skladu s tim bi se trebali vladati."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara