Osijek Šukeru: "Nismo dizali galamu, ali sada nam vratite reprezentaciju"

Osijek Šukeru: "Nismo dizali galamu, ali sada nam vratite reprezentaciju"

Foto: NK Osijek/Instagram

HRVATSKA reprezentacija čeka ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a HNS mora odlučiti na kojem će stadionu ugostiti protivnika u ključnoj utakmici.

Maksimir je tradicionalno najizgledniji, no u Osijeku se nadaju da će im se Savez iskupiti za nedavno prebacivanje susreta s Finskom s Gradskog vrta na Rujevicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Očekujemo da se reprezentacija vrati u Osijek nakon što je, zbog poznatih okolnosti, susret s Fincima prebačen na riječku Rujevicu. Nismo tada radili nikakav presing niti dizali galamu, podredivši sve interesima nacionalne vrste. No, u međuvremenu smo sredili travnjak, uložili pritom značajna sredstva, postavili smo i novi semafor i zaista više nema nikakvog razloga da ne dobijemo domaćinstvo u izlučnim kvalifikacijama", poručio je direktor osječkog prvoligaša Igor Galić.

"Kako nema prepreka u bilo kojem smislu, očekujemo od Saveza upravo takvu odluku – da mi dobijemo domaćinstvo! Rekao bih da je logično da jedino u Osijeku, što se navijačkog ozračja tiče, može biti odigrana tako važna utakmica, s obzirom na sve ono što su pokazala dosadašnja iskustva na svim stadionima u HNL-u, na kojima je igrala Hrvatska", dodao je.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara