Otkazan veleslalom zbog štrajka RAI-a, Ivica neće nastupiti u veleslalomu u četvrtak

UTRKA veleslaloma najavljena za srijedu u 9:30 otkazana je zbog štrajka talijanskih televizijskih radnika, javio je Eurosport.

Glasnogovornik Organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva izjavio je kako je utrka odgođena jer RAI nije mogao ponuditi "pokrivenost utrke kakvu zaslužuje natjecanje kvalitete svjetskog prvenstva".

Organizatori su zbog toga odlučili odgoditi utrku, a novi termin održavanja muškog veleslaloma bit će određen tokom dana. Pretpostavlja se da će veleslalom biti održan u četvrtak, budući da je to jedini slobodan dan.

"Za razliku od danas, kada je trebao startati, Ivica Kostelić neće nastupiti u sutrašnjem veleslalomu, već će trenirati slalom. To znači da će Hrvatsku u sutrašnjoj utrci uz Natka Zrnčić-Dima, Ivana Ratkića i Dalibora Šamšala predstavljati i Danko Marineli", rekao je glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Ozren Mueller, te dodao:

"Janici Kostelić je pala temperatura, zdravstveno stanje je sve bolje i do petka i nastupa u slalomu bi trebala biti u najboljem redu. Što se ostatka ženske reprezentacije tiče, Ana Jelušić je danas trenirala slalom, dok su Nika Fleiss i Matea Ferk imale slobodan dan".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara