NBA

Otkriveno zašto Kawhi Leonard na Twitteru prati samo jednog igrača

Otkriveno zašto Kawhi Leonard na Twitteru prati samo jednog igrača
Foto: EPA-EFE

POZNATO je kako Kawhi Leonard, aktualni MVP finala NBA lige, nije veliki pobornik društvenih mreža. Leonard ima profil na Twitteru, ali gotovo ga nikada ne koristi, a napravio ga je u vrijeme dok je bio u San Antonio Spursima.

Zanimljivo je da Leonard na Twitteru prati samo jednog košarkaša, a radi se o Jamalu Crawfordu. Iskusni 39-godišnjak trenutno nema momčad, ali ne razmišlja o mirovini i nada se pozivu u jednu od NBA franšiza. 

"Nisam ga pitao osobno, ali mogu pretpostaviti zbog čega me prati. Pre nego što su svi vidjeli Kawhija Leonarda, ja sam ga itekako primijetio. Bio je još rookie i nije puno igrao, ali sam vidio da će biti zvijezda. Ne mogu reći da sam bio siguran da će doći na ovu razinu, ali sam znao da će biti zvijezda, to se moglo odmah primijetiti. Volio sam kako je igrao i mislim da se on toga sjeća, da sam govorio te stvari prije nego što su ostali rekli: 'Wow, Kawhi Leonard'", rekao je Crawford u jednom Instagram intervjuu.

Je li mu ikada rekao nešto slično?

"Da, da. Apsolutno. Uvijek razgovaram s mlađim igračima."

Crawford je tijekom karijere tri puta osvajao nagradu za najboljeg šestog igrača lige, dva puta u Los Angeles Clippersima. Ondje je nakon naslova u Torontu prošle sezone završio Kawhi Leonard, a upravo su Clippersi franšiza koja se najviše spominje u kontekstu dovođenja Crawforda, kojem kraj karijere nije daleko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara