hrvatski nogometaši

"Otpisan si". Katalonci objavili zadnju Barceloninu poruku Rakitiću

"Otpisan si". Katalonci objavili zadnju Barceloninu poruku Rakitiću
Screenshot: Sport

"RAKITIĆU su u klubu već rekli da više ne njega ne računaju i da će ga prodati u ljetnom prijelaznom roku" otkriva katalonski Sport na naslovnici, preko koje je razvukao glavnu temu, a to je da je Barcelona otpisala hrvatskog veznjaka. Na istom mjestu Sport donosi i da Barca ima "tri dobre ponude za Rakitića iz Italije", ali da se on želi vratiti u Sevillu.

Juventus je u siječnju za Rakitića nudio 40 milijuna eura, ali je on odbio odlazak želeći se do kraja boriti za mjesto u Barceloni. Tu bitku je sada definitivno izgubio. Juve je i dalje zainteresiran za njega, a Barcelona je primila ponude oba velikana iz Milana, piše Sport. Međutim, izglednu Rakitićevu prodaju komplicira njegova želja da ostane u Španjolskoj. Točnije, da se vrati u Sevillu. Zato što Barcelona za Rakitića traži 20 milijuna eura, a Sevilla ne daje toliko za odštete, posebno ne za igrača koji je ušao u 33. godinu.

"Rakitić će imati zadnju riječ, ali on je već zadnjih godina pokazao što želi time što je odbijao raskošne ponude Juventusa i PSG-a" podsjeća Sport da Barcin veznjak nije htio biti dio zamjenskog paketa za povratak Neymara, iako ga u Parizu jako cijene i žele. Isti izvor dodaje da je Barceloni drago da je Inter poslao ponudu za Rakitića, jer bi ga htjeli uključiti u zamjenu za Lautara Martineza, koji je prva Messijeva želja za pojačanje napada. 

Rakitić je u Barcelonu došao u ljeto 2014. iz Seville uz odštetu od 18 milijuna eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara