ZANIMLJIVOSTI

Ovako izgleda kad se sastanu Ronaldo, Roberto Carlos, Beckham, Figo i Casillas

Ovako izgleda kad se sastanu Ronaldo, Roberto Carlos, Beckham, Figo i Casillas
Screenshot: Instagram

RONALDO NAZARIO bio je domaćin nekolicini zvijezda u razgovoru koji je išao uživo na Instagramu i privukao brojne fanove.

U srijedu navečer Brazilcu su se pridružili Roberto Carlos, Luis Figo, David Beckham i Iker Casillas, za razgovore jedan na jedan, a ovo su najzanimljiviji detalji.

Ronaldo i Roberto Carlos

"Situacija u kojoj se nalazimo jako je teška", rekao je Roberto Carlos komentirajući pandemiju koronavirusa pa dodao: "Nadam se da će se sve uskoro vratiti u normalu, izgubili smo puno ljudi, napustio nas je i Lorenzo Sanz."

Jedna od tema bila je i era Galacticosa u Real Madridu, u kojoj su nastupali svi okupljeni nogometaši. Carlosu je to vrijeme ostalo u lijepom sjećanju. 

Ronaldo i Roberto Carlos u Real Madridu

"Sjećam se tih vremena s puno sreće, bilo je fantastično. Drago mi je da smo svi sudjelovali", rekao je Carlos. 

Ronaldo i Luis Figo

"Imali smo talent i priliku da ga spojimo u jedno. Osim toga, imali smo skromnost koja je potrebna za uspjeh", rekao je Figo, koji se u tom trenutku uključio u razgovor, pa dodao:

"To vrijeme koje smo proveli zajedno bilo je posebno, uspjeli smo osvojiti puno toga. Bez obzira na to što smo bili velika i poznata imena, znali smo da moramo raditi kao i svi ostali."

Ronaldo se također prisjetio te ere. 

"Bio sam jako sretan što sam mogao trenirati s vama, nismo mogli osvojiti sve, ali to je nogomet, zato ga volimo", nadovezao se Il Fenomeno. 

Ronaldo i David Beckham

Kao treći u razgovor se uključio David Beckham pa je razgovor vrlo brzo prešao na engleski jezik.

"Moj engleski je loš", rekao je Ronaldo uz smijeh pa dodao: "Kad popijem vina, onda postaje bolji, ali sada u karanteni ne pijem."

Prva tema koje su se dotaknuli bio je tenis, nakon što je upitao Beckhama o tome kako mu napreduje sin Romeo. Ronaldo je naglasio kako obožava tenis.

"Tenis mi je sada omiljeni sport. Ne mogu igrati nogomet zbog ozljeda jer kad god sam igrao, nešto sam slomio", dodao je slavni Brazilac.

I Ronaldo i Beckham vlasnici su nogometnih klubova pa su kratko raspravili kako je to voditi klub u današnjem vremenu.

"Pokušavamo ne trošiti novac jer ga više nemamo", rekao je Ronaldo o Valladolidu pa dodao: "Nadam se da ćemo ostati u prvoj ligi jer dobivamo puno novca od televizija. Ne znam kako će La Liga završiti, nadamo se da će biti završena. Imamo vremena do prvog tjedna u kolovozu", rekao je Ronaldo i predao riječ Beckhamu: 

"Mi smo jako uzbuđeni oko kluba. Radi se o posebnom mjestu s posebnim ljudima. Pokušavam uzimati stvari od Manchester Uniteda, Real Madrida, Milana, PSG-a i LA Galaxyja, pokušavam učiti od klubova u kojima sam igrao." Mnogi novinski napisi posljednjih godina isticali su da je Beckham uvijek u svlačionici bio bliži suigračima koji su govorili portugalski nego španjolski. 

"Sjećam se da ste mi Roberto Carlos i ti to govorili, znali ste mi reći da sam jedini Englez koji bi mogao igrati u brazilskoj momčadi. Nikad vam nisam vjerovao jer su Brazilci najbolji nogometaši", rekao je Beckham pa dobio pohvalu od Ronalda:

"Ti si jedan od najboljih veznjaka svih vremena. To kako si kontrolirao loptu, kako si je mogao zavući gdje god si želio a me nisi ni pogledao u napadu, to je bilo strašno. Ja sam se samo kretao i lopta je došla", dodao je Brazilac.

Beckhamova asistencija za Ronalda

Ronaldo i Iker Casillas

Posljednja legenda Real Madrida koja se pridružila razgovoru bio je Iker Casillas, koji je s Ronaldom pričao o eri Galacticosa.

"Kombinacija kluba i grada ne može biti bolje nego što je kad su u pitanju Madrid i Real. Bio je to jedan od najboljih, ako ne i najbolji period moje karijere", rekao je Ronaldo pa riječ dao Casillasu:

"Obranio sam penal prije nego što si ti ušao da bi debitirao. Bio je privilegij imati te u Madridu. Ostavio si trag na svima."

Dvojac se nakon toga prisjetio problema s ozljedama kod Ronalda i problema sa srcem kod Casillasa. 

"Moj srčani udar strašno me šokirao. Imao sam sreće da se to dogodilo na terenu, to mi je spasilo život. Da se dogodilo bilo gdje drugdje, danas ne bismo razgovarali."

"Ozljede su za mene godinama bile kao rat. Svjetsko prvenstvo i odlazak u Real Madrid bili su posljednje slamke spasa za mene", rekao je Ronaldo na kraju druženja. 

Najbolji golmani - Iker Casillas:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara