Ovako se nisu ulizivali ni Kim Jong-ilu: Sneijder je naš dragulj, najveće blago i vođa!

Foto: AFP

TRENER Intera Claudio Ranieri još je jednom poslao jasnu poruku vodstvu kluba o budućnosti Wesleya Sneijdera, ali čini se kako je ipak malkice prešao granicu dobrog ukusa.

Nakon vrlo lošeg starta u sezonu koji je koštao posla tadašnjeg trenera Gian Piera Gasperinija, Claudio Ranieri je preuzeo momčad i polako je diže na ljestvici Serie A. Za nastavak tog uspješnog niza i u proljetnom dijelu sezone ključnim je naznačio potpuni povratak u momčad Wesleya Sneijdera, koji se u prvom dijelu sezone dugo oporavljao od ozlijede. Premda mediji najavljuju njegov odlazak Ranieri je vrlo jasan.

"Sneijder je naš dragulj i naše najveće blago. Uvijek je davao 120 posto jer on nije samo član momčadi, on je naš vođa koji to mora i ostati kako bi primjerom povukao suigrače da daju maksimum" izjavio je trener Intera za Mediaset.

Na novinarsku konstataciju kako su ga navijači brzo prihvatili na klupi momčadi, odgovorio je: "Navijači su vidjeli koliko sam predan radu s ovom momčadi. Smetalo me kada su igrači proglašeni starima. Trebalo mi je malo vremena da posložim stvari unutar momčadi, ali sada smo sigurno na pravom putu da se vratimo u vrh Serie " zaključio je Ranieri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara