TRAGEDIJA EMILIANA SALE

Ovi idioti ismijavali su Salinu smrt: Uhapšeni su i izbačeni s tribina

Ovi idioti ismijavali su Salinu smrt: Uhapšeni su i izbačeni s tribina
Screenshot

DERBI ZAČELJA u 26. kolu Premier League dramatično je pripao Cardiffu, koji je golom u zadnjoj minuti pobijedio 2:1 kod Southamptona.

Ovo je iznimno važna pobjeda Cardiffa kod izravnog suparnika u borbi za opstanak. Da se nije dogodila svima poznata tragedija, u ovoj borbi za premierligaški život pomagao bi mu Emiliano Sala.

Ali, argentinski golgoter i rekordno plaćeno (15 milijuna funti) pojačanje iz Nantesa, poginuo je u padu aviona, kada se zbog nevremena mali avion tipa Piper srušio u olujno more Engleskog kanala 21. siječnja

Sve od tada pa do prije nekoliko dana Sala se smatrao nestalim.

Ovo je pak bila prva Cardiffova utakmica otkako je potvrđeno da je njihovo pojačanje poginulo u avionskoj nesreći i većina navijača obaju klubova na St Mary's stadionu iskazivalo je poštovanje prema pokojniku. 

Ipak, tijekom utakmice pojavile su se mučne snimke koje prikazuju dvojicu muškaraca na tribinama, navijača Southamptona, koji su raširili ruke i tako simulirali rušenje aviona.

Cardiffovi navijači, kako se čuje na snimci, zovu ih "bolesnicima", nakon čega im prilazi pripadnik osiguranja. Obojica navijača su uhićena i prijeti im trogodišnja zabrana dolaska na utakmice kluba.

"Nogometni klub Southampton potvrđuje da su dvojica navijača uhapšena tijekom naše utakmice s Cardiffom. Policajci imaju njihove podatke", navodi Southampton u priopćenju.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara