Ožujsko TV zid - za zajedničko bodrenje "Vatrenih" u kafićima diljem Hrvatske

ZAGREBAČKA pivovara, odnosno, Ožujsko pivo kao službeni sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije i Hrvatskog nogometnog saveza, pripremila je niz aktivnosti u lipnju, mjesecu nogometa u kojem će zajedno sa svojim vjernim potrošačima, na prodajnim mjestima, pratiti i bodriti našu nogometnu vrstu.

Tako je diljem Hrvatske organizirano zajedničko gledanje utakmica naše nogometne reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu u Portugalu i to u kafićima i ostalim mjestima prodaje u kojima će biti postavljen "Ožujsko TV Wall" (Ožujsko zid).

U Zagrebu će "Ožujsko zid" biti postavljen u većini posjećenijih kafića i pivnica u svim gradskim četvrtima.

Organizirano gledanje utakmica na "Ožujsko zidu" bit će i u ostalim gradovima i mjestima  diljem Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svim tim mjestima gdje je aktiviran "Ožujsko zid" bit će organizirane i brojne nagradne igre za posjetitelje, a navijači će moći prognozirati rezultate utakmica. Najuspješniji prognozeri osvojit će televizor JVC.

O svim zbivanjima u Portugalu, rezultatima i komentarima izvještavat će svakodnevno specijalna trominutna radijska emisija Ožujskog - Goleador, koja će biti emitirana na 17 lokalnih radio postaja.  

Sve informacije vezane za brojne aktivnosti Ožujskog u mjesecu lipnju – mjesecu Europskog nogometnog prvenstva u Portugalu, mogu se također naći na interaktivnoj web stranici www.ozujsko.com.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara