PA GDJE MU JE BILA PAMET? Sanches objavio video na kojem broji novac, fanovi ga izvrijeđali

PA GDJE MU JE BILA PAMET? Sanches objavio video na kojem broji novac, fanovi ga izvrijeđali

Foto: Getty Images/Guliver Image

RIJETKO koji nogometaš, osobito mladi, ostane nepromijenjen kad se preko noći nađe pod pažnjom svjetske javnosti, oko njega lete milijuni i najednom su megazvijezde. Unatoč silnom novcu koji zarađuju, nekada im sigurno nije lako nositi se s tim pritiscima, no to ih ne opravdava da se s vremena na vrijeme ponašaju kao budale.

Upravo to napravila je mlada Bayernova zvijezda Renato Sanches. Portugalac je zaključio da je vrlo mudro na instagramu objaviti video u kojem broji golemi bunt novčanica od 100 eura i pritom ih gura sam sebi na lice.

Fanovi su ga odmah popljuvali i izvrijeđali nakon čega je Sanches maknuo video sa svih svojih profila na društvenim mrežama i nije mu preostalo ništa drugo nego da se ispriča.

"Postoji dobar i loš ukus. Moram vam se ispričati ne samo za loš ukus, nego za izrazito nepromišljen i glup potez koji sam napravio. Iako je video snimljen u uskom krugu prijatelja i na odmoru, to mi ni u kojem slučaju ne opravdava. Uvjeravam vas da nisam takav tip i da sam odgojen na potpuno drukčiji i skromniji način. Ovo će mi biti lekcija iz koje ću puno naučiti", napisao je Sanches na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara