Pada promet "ludnicama" i "fontanama": Zajec odredio Dinamovcima izlaz do 22 sata

Tekst: D.R.
Foto: Cropix, Damir Krajač

VEĆ prvog tjedna zagrebačkih priprema Velimir Zajec predstavio se autoritetom. Dinamovim je igračima odredio izlaz do 22 sata i poručio da neće tolerirati njihove eventualne noćne provode.

"Tko ovo neće uvažavati, više se niti ne mora pojaviti na treningu", jasan je Zajec, koji je Modrima nametnuo žestok tempo vježbanja.

U petak prijepodne trenirali su Modri u dvije skupine, zatim su se prema standardnom rasporedu okupili i popodne. U subotu ujutro, pak, trening je bio otvoren za javnost i tu će prasku Zeko ubuduće upražnjavati, što je odmak od izolacijske filozofije Krune Jurčića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominje se Saša Bjelanović

"Sve ide baš onako kako smo i isplanirali, a danas su na repertoaru bile snaga i tehnika. Također, momčadi su se pridružili i Badelj i Mandžukić", poručio je Zajec preko službenog weba te istaknuo kako će Mandžukić zbog ozljede u početku raditi po posebnom programu, dok je Badelj spreman za standardni trening.

Zagrebačke pripreme uglavnom će obilježiti kombinacija snage i lopte, dok će austrijski dio priprema biti usmjeren na taktičko-tehničko uigravanje, po linijama i sve što je povezano s igrom, objašnjava Zajec.

U međuvremenu, nakon Danijela Cesareca, napadača kojeg bi Zajec volio vidjeti u svom kadru, iskristaliziralo se i ime Saše Bjelanovića, pouzdanog napadača koji je već boravio u Maksimiru. Iako je neopravdano udaljen od hrvatske struke, posebno one reprezentativne, Bjelanovića itekako cijene na Apeninima, gdje je nastupao za Chievo, Perugiu, Genou, Lecce, Ascoli, Vicenzu...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara