Regija

Partizan navijačima: Ili razum ili propast

Partizan navijačima: Ili razum ili propast
Foto: Telegraf

PARTIZAN je zbog baklji na utakmici protiv Malatyaspora, ubacivanja predmeta u teren i stajanja na stepenicama kažnjen s 24.250 eura, a zbog rasističkog ponašanja navijača dvjema utakmicama bez gledatelja.

Beogradski klub danas je zamolio navijače da više ne stvaraju probleme u europskim natjecanjima jer time samo štete klubu. 

"Birajmo - razum ili propast", naslov je teksta u kojem je Partizan objavio UEFA-ine brošure o tome što je zabranjeno na stadionu. 

"Ne treba previše poznavati engleski jezik da biste shvatili što se jednostavno ne tolerira, koji znakovi su zabranjeni i što se sve strogo sankcionira. Slike u ovom slučaju govore više od riječi, ali i riječi su nama vrlo prepoznatljive", poručili su iz Partizana koji je kažnjen zbog keltskog križa, a na brošurama su vidljive i kažnjive poruke njegovih navijača poput one "nož, žica, Srebrenica".

Iz beogradskog kluba poručili su da nisu sudjelovali u izradi brošura, ali da je obaveza kluba poštovati pravila ako se želi natjecati u UEFA-inim natjecanjima.

"A želimo se natjecati, svake godine što duže to bolje. To je strateški i egzistencijalno bitno za naš klub."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara