Pet zvjezdica strave i užasa: Nijemci za SP zakupili hotel u kojem caruju žohari i mrtve žabe!

Pet zvjezdica strave i užasa: Nijemci za SP zakupili hotel u kojem caruju žohari i mrtve žabe!

Tekst: Totalsport
Screenshot: sueddeutsche.de

VELMORE hotel u Pretoriji ugostit će najbolje njemačke nogometaše za vrijeme Svjetskoga prvenstva koje započinje 11. lipnja. Međutim, luksuzni smještaj s pet zvjezdica u ovome trenutku nije onakav kakav se čini, a to ljuti njihove buduće goste.

Navodno hotel nije onakav kakav je obećan Nijemcima, tvrdi Süddeutsche Zeitung čiji su novinari bili na licu mjesta, a potom ga žestoko kritizirali. U nizu kritika, poput prevruće vode iz slavina, sporosti konobara, elektroautomobila kojem brzo nestaje struje i sličnih negativnosti, svakako se ističu žohari u kupaonici i mrtva žaba u bazenu.

Također, tvrdi se, zidovi između soba toliko su tanki da će rijetko koji razgovor ostati tajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka nogometna reprezentacija zauzet će 83 od ukupno 99 soba u hotelu koji su pred nosom uzeli Englezima. Kako se sada čini, time su im učinili uslugu.

Izbornik Elfa Joachim Löw kaže:

"U ovome se trenutku u tom hotelu ništa ne doima kao prednost, a od prvoga dana nas čeka velik posao i sve mora biti u najboljem redu kako bismo ostvarili što želimo."

Svjetska nogometna federacija (FIFA) svim je reprezentacijama obećala optimalne uvjete. Za sada, ako je suditi po Velmore hotelu, oni takvi nisu. A sat otkucava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara